Klubbkläder

Här på Tjörns Ridklubb är vi otroligt stolta över vårat klubbmärke. Därför är det så klart extra kul att se våra elever bära den, det ökar både gemenskapen men andra känner även igen oss när vi är ute på andra klubbar. Vi har ett ”standard” utbud med klubbkläder från Prima4you, Men vi samarbetar även med lokala företag för att ta fram lite Limited edition plagg.

Prima4You

Här hittar du alla ”bas” plagg för Dam, Herr och självklart Barn. Gå in på Prima4you.se, klicka på Din shop, välj T och scrolla ner tills du hittar Tjörns Ridklubb. (Du kan även klicka på länken här nedan)

Här hittar du allt ifrån T-shirts till jackor samt accessoarer. Självklart kan du även beställa andra produkter som inte finns i våran ”shop”, tryck då på produkter och välj vad du tycker ser snyggast ut med vårat klubbmärke! Glöm inte att ange att det är just Tjörns Ridklubbs märke ni vill ha!

https://www.prima4you.se/collections/tjorns-ridklubb

Jubileums kläder.

Till vårat jubileumsår (2020) bestämde vi att vi skulle sälja limited edition tröjor och hoodies. Vi har fortfarande storlekar kvar! Är ni intresserade av att köpa en? Prata med närmaste personal så hjälper vi dig!

Pris: T-shirts 160 kr/st Hoodies 400 kr/st

Tjörns Ridklubb

Glädje, Gemenskap, Säkerhet och Trivsel

Kontakta oss:

Tel: 0304-662611

E-post: info.tjrk@gmail.com

Hitta till oss:

Tjörns RK – Ridsport
Gunneby 99
47193 Kållekärr