Ungdomssektionen

Här på Tjörns Ridklubb har vi en aktiv Ungdomssektion, förkortas US, som anordnar aktiviteter för barn och ungdomar på klubben. Alla under 26 år tillhör automatiskt ungdomssektionen, men när vi talar om US så är det dem ca 10 ungdomarna som sitter i US styrelse som vi menar. US är lätta att känna igen då dom har sina turkosa tröjor på sig för att syas som bäst i stallgången.

Deras uppdrag på klubben är att anordna olika aktiviteter under året. Bland annat pysselkvällar, pimp my pony, pay n´jump m.m.
Dessutom är det US som anordnar årets läskigaste kväll i stallet under halloween samt har det mest skönsjungande Luciatåget söder om nordpolen.

Under hela året har vi lördags stalljourer då finns dom i stallet för att hjälpa eleverna och ridlärarna under hela dagen, så tveka inte att fråga oss om hjälp! (Det gäller såklart även om ni ser oss under vardagskvällarna). På lördagar anordnar vi också ponnyridning för de minsta där man får rida några varv i manegen eller paddocken på en av våra snäll ponnyer för 15 kronor varvet, eller 20kr med bommar och konor. Tiden är 11:20-12:00 varje helgfri lördag. 

Varje sommar har vi ett eget US läger som belöning för årets arbete.

Vill man vara med i styrelsen för US är det bara att höra av sig till US, man måste vara minst 12 år. Vill man inte vara med i US styrelse men har förslag på vad ni vill ha mer eller mindre av går det jättebra att komma fram till oss i stallet och prata eller skicka till oss på instagram: tjrk_ungdomssektion_ 

 

Tjörns Ridklubb

Glädje, Gemenskap, Säkerhet och Trivsel

Kontakta oss:

Tel: 0304-662611

E-post: info.tjrk@gmail.com

Hitta till oss:

Tjörns RK – Ridsport
Gunneby 99
47193 Kållekärr