Personal

Vi har 5 anställda personal varav 1 är föräldrarledig.

Sandra Andersson – Ridskolechef och ridlärare

Utbildad Hippolog och diplomerad SRL II och har tidigare jobbat på Partille Ridklubb och Sveriges Ridgymnasium. Började sin anställning 2022. Har i dagsläget ingen egen häst men har tidigare tävlat i både hoppning och dressyr. Har lektioner på Tisdagar och onsdagar.

Filippa Lärn – Ridlärare och stallpersonal

Utbildad och diplomerad hästskötare, och gick ridledarutbildningen 2021, så är numera även utbildad ridledare.

Startade sin anställning här i början av 2021, men har hängt på ridklubben sedan hon var 10 år. Har ingen egen häst för tillfället, men hjälper andra med deras hästar. Hoppningen är det hon tycker är allra roligast, även fast dressyr också är väldigt roligt och givande. Har lektioner Måndagar, Torsdagar och varannan Lördag

Tove Mogensen – Ridlärare och stallpersonal

Började sin anställning här 2022 men har varit här på ridklubben sen 2010, och ridit sedan hon var 4 år. Hoppning är allra roligast men gillar även dressyr och horsemanship. Vill utvecklas mer inom ridning och hästhållning. Har lektioner på Fredagar och varannan Lördag. Jobbar även i stallet Måndagar, Onsdagar och Torsdagar.

Johanna Brask – Häst och stallpersonal

Började sin anställning på Tjörns Ridklubb vid terminsstart HT- 2019. Har ridit på Tjörns Ridklubb i 13 år och har sin foderhäst Hawk Eye (Håkan) uppstallad på klubben. Vill gärna läsa hippologprogrammet så småningom. Jobbar i stallet på Tisdagar.

Gunnar – Anläggningsövervakare och skadedjursbekämpning

Tjörns Ridklubbs stallkatt. Han är inte jättesocial, utan väljer själv vem han vill hälsa på. Mat och sola är det bästa som finns. På vintern hittar du honom inne i privat sadelkammaren, resten av året så ligger han ute och solar.

Therese Munk – Ridskolechef och Ridlärare 

Föräldraledig  

Utbildad hästskötare och ridledare och har arbetat inom ridskoleverksamheten i 10 år. Tidigare arbetat på Göteborgs Fältrittklubb. Började sin anställning 2014. Har lektioner Måndagar och Tisdagar.

Har en brinnande passion för hundar och vallning. Även haft egen häst i flera år. För tillfället har hon ingen egen häst, men har tidigare tävlat upp till MSV:C.

 

Tjörns Ridklubb

Glädje, Gemenskap, Säkerhet och Trivsel

Kontakta oss:

Tel: 0304-662611

E-post: info.tjrk@gmail.com

Hitta till oss:

Tjörns RK – Ridsport
Gunneby 99
47193 Kållekärr