Sponsring

Bli sponsor till den äldsta ridklubben på Tjörn! 

Tjörns Ridklubb är en ideell förening där medlemmarnas engagemang är mycket viktigt. Grunden för våran verksamhet är glädje och gemenskap och vi har turen att ha en mycket familjär och härlig atmosfär på klubben. Eftersom ridklubben drivs i föreningsform så är vi beroende av frivilliga insatser och sponsorer för att utveckla verksamheten, Och det är där du som privatperson eller företag som kan hjälpa till! 

Vi söker sponsorer som delar våra värderingar och förstår hur viktig ridsporten är för barn, ungdomar och vuxna på Tjörn. Här nedan finns 4 alternativ på sponsorpaket och det går även att kombinera flera. 

 FÖRETAG

Skylt och hemsida

Vill du synas på vår hemsida och på vår anläggning? Här nedan finns 3 olika nivåer: 


Nivå 1 : Sponsrar du som företag mellan 2,000 – 5,000 kronor per år så hamnar företagets logotyp på första sidan på våran egna hemsida (https://www.tjornsridklubb.com)

Nivå 2: Sponsrar du som företag 5,000 – 10,000 kronor per år så hamnar företagets logotyp på första sidan på våran egna hemsida (https://www.tjornsridklubb.com). Samt så ”ingår” det en liten skylt (750mm*750mm). Skylten sätts upp på våran fasad. Första året läggs kostnaden för skylten på beloppet, ca 1,000 kr.
Skylt med tvåfärgstryck ingår. 

Nivå 3: Sponsrar du som företag 10,000 kronor och uppåt per år så hamnar företagets logotyp på första sidan på våran egna hemsida (https://www.tjornsridklubb.com). Samt så ”ingår” det en stor skylt (1500mm*750mm). Skylten sätts upp på våran fasad. Första året läggs kostnaden för skylten på beloppet, ca 2,000 kr. Skylt med tvåfärgstryck ingår. 

Hindersponsor

Vi kan tillsammans ta fram ett hinder med företagets logotyp och färger. Hindret kommer att synas i samband med tävlingar på klubben och har lång livslängd! 
Pris beroende på hindertyp, mellan 15-35 000:-

Exempel:


Stallkompis företag 

Erat företag har även möjlighet, precis som privatpersoner, att bli stallkompis. Det innebär att man kan bli stallkompis platina; vilket innebär att man sponsrar klubben med 3,000 kr och man får sitt företagsnamn uppsatt i cafeterian.

PRIVATPERSONER

Fodersponsor

Bli fodersponsor för din favorithäst på Tjörns Ridklubb! Som fodersponsor går ditt bidrag bland annat till kostnaderna för foder, strö och veterinärvård. Ett sponsorskap gäller för 1 år.  Alla är välkomna att bli fodersponsorer; privatpersoner, vänner, företag och andra grupper. En toppen gåva/present till en hästentusiast!

Kostnad: 1,200 kronor per år. Vid sponsring kommer ditt namn att sättas upp i anslutning till hästens box.

Stallkompis

Som privatperson är du varmt välkommen att stötta klubben på många sätt. Utrustning & priser till tävlingar är mycket upskattat. Även ekonomiska bidrag; en liten summa ger mycket i längden.

Vi har infört ett sätt som du kan stödja ridklubben på, att bli ”stallkompis”. Att vara stallkompis innebär att du, din familj eller ditt företag stödjer ridklubben med ett ekonomiskt bidrag. 

Att vara stallkompis innebär ungefär samma sak som att vara stödmedlem. Stödmedlemmen betalar medlemsavgift men rider inte lektioner i verksamheten och behöver därför inte ridsportsförbundets försäkring som 2/3 delar av vår medlemsavgift går till. Därför rekommenderar vi att istället bli stallkompis. Då swishar du eller betalar in på bankgiro just den summan du vill stödja klubben med. 

Ditt eller företagets namn kommer sättas upp i cafeterian. 

Stallkompis Guld: 1,000 kronor
Stallkompis Silver: 500 kronor
Stallkompis Brons: 300 kronor

Tjörns Ridklubb

Glädje, Gemenskap, Säkerhet och Trivsel

Kontakta oss:

Tel: 0304-662611

E-post: info.tjrk@gmail.com

Hitta till oss:

Tjörns RK – Ridsport
Gunneby 99
47193 Kållekärr